Sobre mi

 Addicte recuperat després d’anys de consum.

Com la majoria de la meva generació vaig començar a consumir sent jove i sense saber res de drogues. Eren divertides, a l’inici provoquen plaer, llavors, perquè no anava a repetir?

Fill, amic, company, emprenedor… poc a poc la malaltia va anar avançant i jo vaig anar perdent tot el que estimava, tot el que havia aconseguit i sobre tot… a mi mateix, fins anul·lar-me per complet. Els primers anys el silenci clínic de la pròpia malaltia, t’enganya pensant que controles l’incontrolable. 

Que no puguis deixar de consumir no vol dir que t’agradi i aquí hi radica l’autoengany perquè segueixes creient en la teva lliure elecció. Per fi al 2004 ingresso en un centre terapèutic.

 Un pacient em va dir: “necessito algú que m’ajudi a voler deixar les drogues”. Aquesta frase sintetitza la gravetat d’aquesta malaltia que et destrueix a tots els nivells: psíquic, físic, emocional i social, encara amb això, no es pot deixar de consumir sense ajuda especialitzada.

MASTER EN DROGODEPENDÈNCIES U.B. (2009)

Format com a terapeuta a l’Institut Hipòcrates (El Montanyà) 2007-2013 centre referent en el tractament de les addiccions.

Terapeuta al Centre Can Rosselló, per al tractament de les addiccions. La Garriga. 2014-2018

Al canviar la direcció i orientació d’aquest Centre em trasllado a Barcelona on inicio Sinapsi al febrer del 2018.

SINAPSI És un espai, personal i íntim on acompanyem a la persona en les diferents fases d’aquest procés.  Al ser un grup reduït és més fàcil arribar a connectar amb aquest patiment en que s’ha convertit la vida de l’addicte i del seu entorn.

Doncs el contrari a l’addicció és la comunicació. Deixar les drogues és l’inici, tenir una vida plena és el camí per no tornar a elles.

T’ajudem a buscar la forma més adequada d’iniciar aquest camí, ambulatòriament amb nosaltres o mitjançant l’ingrés a un centre privat amb el que col·laborem.

On contactar-me:

Telèfon

622 06 59 59

Email

info@sinapsiadicciones.com

Direcció

Av. Josep Tarradellas 50

Barcelona – 08029

    * Campos obligatorios

    He leído y acepto las Política de Privacidad